Citrusový pektin 70 g GREŠÍK

Citrusový pektin 70 g GREŠÍK

Na výrobu zavařenin.
(želírující látka)

Dávkování při výrobě džemů: Ovoce se krátce povaří, pak se přidá na 1 kg ovoce 3 - 4 lžičky (7 - 10 g) pektinu smíchaného se 3 - 4 lžičkami cukru, povaří se 5 minut a pak se přidá dle chuti 300 - 600 g cukru. Poté se vaří do zhoustnutí. Přidání citrónové šťávy zlepší tuhnutí džemů.

Kód produktugre_128000

Dostupnost Skladem u dodavatele - expedice se může opozdit

Body global 0.04

93 Kč

83 Kč bez DPH

  • Na výrobu zavařenin.
    (želírující látka)

    Dávkování při výrobě džemů: Ovoce se krátce povaří, pak se přidá na 1 kg ovoce 3 - 4 lžičky (7 - 10 g) pektinu smíchaného se 3 - 4 lžičkami cukru, povaří se 5 minut a pak se přidá dle chuti 300 - 600 g cukru. Poté se vaří do zhoustnutí. Přidání citrónové šťávy zlepší tuhnutí džemů.

Přepravní služby

picture

Dopravné

Již od 69 Kč

logo
logo
logo
logo