Strouhanka kukuřičná 200 g

Strouhanka kukuřičná 200 g

Kukuřičná krupice*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 % Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota 1 569 kJ / 375 kcal Tuky: 1,4 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g Sacharidy: 82,2 g z toho cukry: 0,6 g Bílkoviny: 5,6 g Sůl: 0,0 g

Kód produktu6038

Dostupnost Skladem

Body global 0.02

BEZ LEPKU ano

32 Kč

28 Kč bez DPH

  • Využití: obalování - se strouhankou můžete obalit téměř vše od hub přes sýry až po zeleninu zahušťování - kukuřičná strouhanka vám dobře zahustí omáčky i polévky bramborové těsto - přidejte trochu strouhanky do vašeho klasického bramborového těsta na knedlíky, těsto se tím krásně odlehčí karbanátky, sekaná - místo pšeničné strouhanky můžete při přípravě placek nebo sekané využít kukuřičnou Kukuřice je rostlina z čeledi lipnicovité, která může mít až šest metrů. Původně pochází z Jižní Ameriky, kde pěstuje již přes 5000 let. Od místních indiánů se kukuřice spolu s Kolumbem dostala do Evropy. Dnes je kukuřice po pšenici a rýži nejpěstovanější obilninou na světě. V Čechách ji na polích najdeme na jižní Moravě. Kukuřice se využívá jako krmivo, dále jako surovina na výrobu cukru, oleje a škrobu. Některé druhy se pěstují jako zelenina. V potravinářství se z kukuřice vyrábí lupínky, mouka, krupice nebo kaše. Zvláště v rozvojových zemích je kukuřice cenným zdrojem obživy. Strouhanka z kukuřice v biokvalitě jako alternativa běžně dostupné strouhanky. Můžete s ní obalovat, zahušťovat nebo ji přidávat do těst

Přepravní služby

picture

Dopravné

Již od 59 Kč

logo
logo
logo

Doprava nad 3000 Kč

Zdarma (do 30 kg)

picture